Monday, March 30, 2009

Fauna din jurul blocului

Dupa cum se stie, din toate directiile se trambita criza economica. Odata cu ea ni se anunta ca sunt mii si zeci de mii de joburi pierdute de cei plecati la munca in strainatate, motiv pentru care s-au intors acasa.

Pe langa asta, a venit primavara. Caldura incepe sa se faca simtita.

Adunate cele doua genereaza un efect nedorit: cresterea faunei din jurul blocului.

Sambata, undeva in dreapta scarii, se instalasera pe un A4 doi indivizi cu o bere. Cat m-am dus pana la magazin sa cumpar clatite (meniul de seara era clatite trase in rom cu ciocolata si nuca) s-a produs multiplicarea acestor specimele ale "Golanus Blocus" la un numar de 6.

Duminica, dupa o mica plimbare la gradina, cand am ajuns, ce sa vezi? Din specia "Burtosus Blocus", erau adunati in fata unei shaormarii de la parter in jur de 10 indivizi iar dintr-o Skoda Octavia ragaiau manelele (cred ca la momentul respectiv era ceva "de la Valcea" dupa cum proclama unul la microfon). Evident, sonorul era dat suficient de tare sa se auda pana la etajele superioare. Distractia a continuat pana undeva la miezul noptii, la un volum ceva mai redus.

Astept cu mare interes gratarele pe spatiul verde si gastile de 20-30 de persoane cu scaunase pliabile si cu manele-n boxa.

No comments:

Post a Comment