Saturday, April 4, 2009

Ce face curiozitatea din om

In seara asta, dupa o zi istovitoare de munca in gradina, micul Actzipild s-a gandit sa-si verifice email-ul, gandindu-se ca poate a comentat cineva pe blog.

Toate bune si frumoase, calculatorul pornit, intra repede in Start, Run, tasteaza iexplore (deh, era prea greu sa faca click pe icon), repede repede baga in adresa http://www.gmail.com/ si *bang* dezastru:

Suparat si dezamagit, micul Actzipild da sa plece cand vede jos link-ul magic: Show Detailed Technical Info. Curios din fire isi zice: "Mai vericule, ia sa vad eu ce a stricat Google acolo, ca poate e ceva interesant."

Cu mana tremuranda si ochii holbati, mintea deschisa gata sa acapareze imensitatea informatiilor ce-l asteptau indreapta cursorul de la mouse catre link si in linistea incaperii se aude un *click*.

Dupa 5 secunde de holbat mai ceva ca la minunile lumii un gand se infiripa incet incet. Dar va las pe voi sa-mi spuneti care a fost gandul ala, privind imaginea de mai jos (imensitatea informatiilor e marcata cat se poate de vizibil):

2 comments:

  1. Cred ca a inceput google sa lucreze exact ca si tine : 5 zile pe saptamana

    ReplyDelete
  2. Eu cred ca astia de la Gogule au vrut sa-mi dea de gandit cu o ghicitoare.

    ReplyDelete